Satu Mare , Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 57
Tel./fax : 0361401010, 0361401019
Mail : office@gynoprax.ro
GYNOPRAX
CLINICĂ PRIVATĂ DE OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE
GYNOPRAX
GALERIE FOTO

Ecografie mamara

MEDIC:

dr. Arpasteuan Breg Annemarie - medic specialist Radiologie - Imagistica medicala, competente: ecografie, C.T.

ECOGRAFIE MAMARA SI ELASTOGRAFIE, este investigatia de baza in patologia mamara. Fiind neinvaziva si repetitiva reprezinta investigatia de prima intentie in examinarea sanilor si mai ales in programul de screening, care se recomanda annual tuturor femeilor.

Ecografia mamara este metoda cea mai la indemana si neinvaziva pentru screeningul si depistarea precoce a patologiei mamare. Este metoda de rutine pentru screening pentru afectiunile mamare, are o rata de detectie ridicata a patologiei benigne si maligne a sanului si poate fi utilizata in protocolul diagnostic al afectiunilor mamare atat ca metoda de diagnostoc prezumtiv (completata de Termografie si Mamografie) cat si ca metoda de efectuare a punctiilor-biopsie mamare care asigura diagnosticul de certitudine in urma examenului histopatologic.

Este recomandata o ecografie mamara anual in screeningul patologiei sanilor.

Ecograful Samsung RS Prestige din dotarea clinicii permite diagnosticarea in stadia foarte precoce a formatiunilor tumorale atat benign cat si maligne mamare. Elastografia completeaza tabloul imagistic al formatiunilor suspecte, oferind informatii pretioase in decizia terapeutica.

Dr. Arpasteuan Breg Annemarie este un medic dedicat luptei impotriva cancerului de san, efectueaza ecografiile mamare pe care le coreleaza cu examinarile mamografice pentru stabilirea unei conduite terapeutice corecte.

Locatie: Full Health Clinique, Satu Mare, str. Avram Iancu nr. 27

Program: luni, miercuri 14-18

Programari: tel. 0722771187


Satu Mare , Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 57
Tel./fax : 0361401010, 0361401019
Mail : office@gynoprax.ro

Gazduire Web by Claus