Satu Mare , Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 57
Tel./fax : 0361401010, 0361401019
Mail : office@gynoprax.ro
GYNOPRAX
CLINICĂ PRIVATĂ DE OBSTETRICĂ-GINECOLOGIE
GYNOPRAX
GALERIE FOTO

Programul de vizita in Clinica GYNOPRAX

Programul de VIZITA in Clinica GYNOPRAX

Avand in vedere masurile de raspandire a infectiei Covid, vizitele la pacientii internati in Clinica GYNOPRAX sunt INTERZISE, exceptie facand 1 apartinator desemnat de pacient (membru al familiei), cu indeplinirea tuturor masurilor de protectie impotriva raspandirii Covid (test Atg Covid negativ, purtarea permanenta a echipamentului de protectie)! 

ACCESUL SI ORARUL VIZITATORILOR

  • Atat vizitatorii, cat si pacientii trebuie sa se supuna regulilor de conduita interna impuse de managementul spitalului! 
  • Accesul vizitatorilor in spital se face cu un ECUSON de acces eliberat de la receptie si cu echipament de protectie corespunzator disponibil la intrarea pe sectie!
  • Vizitatorii trebuie sa ramana imbracati si incaltati in echipamentul de protectie oferit de personalul medical pana in momentul parasirii zonelor cu risc de contaminare. 
  • Vizitatorii nu au dreptul sa incuie usa rezervei sau sa mute piesele de mobilier din interior. 
  • Personalul Clinicii GYNOPRAX are dreptul sa va interzica vizita daca observa ca ati consumat alcool sau substante stupefiante sau sunteti suspecti de a fi purtatori ai unei boli transmisibile (viroze respiratorii, diaree, etc). 
  • Personalul Clinicii GYNOPRAX are dreptul sa roage politicos vizitatorul sa plece in caz de conduita necorespunzatoare sau sa apeleze la serviciile de securitate proprie. Satu Mare , Str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 57
Tel./fax : 0361401010, 0361401019
Mail : office@gynoprax.ro

Gazduire Web by Claus