Despre noi

Clinica GYNOPRAX este un SPITAL PRIVAT cu specialitati chirurgicale, destinat preponderent obstetricii patolgice si ginecologiei si in in special reproducerii umane asistate. celelalte specialitati deservite sunt: chirurgia estetica, urologia si chirurgia generala. La nivelul Clinicii GYNOPRAX se efectueaza proceduri complexe de diagnostic si tratament in specialitatea obstetrica-ginecologie, tratamente de stelilitate de cuplu si reproducere umana asistata medical (I.U.I. si F.I.V), operatii clasice si minim invazive (laparoscopice, histeroscopice) in sfera ginecologica, urologica si patologiei mamare, precum si chirurgie estetica!

Pentru ca pacientii sa poata beneficia de servicii medicale integrate de cea mai buna calitate si in timpul cel mai scurt, spitalul detine un Laborator de Analize Medicale si un Serviciu de Radiologie-Imagistica medicala proprii!

Limitarile de competenta ale Clinicii GYNOPRAX sunt stabilite de legislatia in vigoare si sunt urmatoarele: 

  • cazuri care NU necesita ingrijiri si echipe medicale multidisciplinare complexe (cazuri grave de T.I.)
  • In aceste situatii GRAVE cazurile sunt fie direct indrumate fie transferate la Unitatea Sanitara cu Paturi cu competenta superioara: SPITALUL JUDETEAN DE URGENTA SATU MARE (conform Protocolului de Transfer al Pacientului Critic)!